YOGACLUB

YOGA

Elke maandag van 10u00 tot 11u00

Trudo Sporthal op de VEEMARKT

GRATIS PARKING

Al enkele jaren zijn we elke maandag (behalve tijdens de vrije schooldagen) YOGA aan het doen! Met een twintigtal dames en heren proberen we het beste uit onszelf te halen.

Heb jij het de voorbije maanden niet aangedurfd om mee te komen doen? Dacht je misschien niet mee te kunnen omdat je er van de start niet bij was? Dan heb je ongelijk.

Yoga heeft niks te maken met presteren, wel met je goed voelen en je lichaam te leren kennen, de mogelijkheden ervan af te tasten. Ontdek hoe yoga het beste haalt uit jezelf. Het is de ideale manier om je lichaam en geest in harmonie te brengen. De rustige oefeningen hebben een gunstig effect op het zenuwstelsel, de ademhaling, de klieren, de organen en de versoepeling van het lichaam. Het algemene doel van de yogaoefeningen is de gezondheid en het welbevinden te bevorderen. We werken telkens met cycli van vier en drie maanden aan 5  euro per les, beduidend onder de marktprijs want die bedraagt normaal het drievoudige. Let wel: leden van OKRA krijgen telkens 10 euro korting op de prijs.