HOME » ACTIVITEITEN » 28/11 KERSTSHOPPEN

Kerstshoppen in Valkenburg

Zaterdag 28 november 2020

Om 08.00 uur

Kerstshoppen in Valkenswaard

Vertrek aan parking Begijnhof

30 euro (geen maaltijden)

Van half november 2010 t/m begin januari 2021 barst Kerststad Valkenburg weer los! Bezoek de beste kerstbestemming van Europa en laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de grotten van Valkenburg. Honderden kraampjes, duizenden lichtjes, indrukwekkende zandsculpturen en meterslange miniatuurdorpjes maken de ondergrondse beleving onovertroffen. Kerststad Valkenburg is genomineerd voor 'European Best Christmas Market 2020'.

De sfeervol verlichte mergelgangen van de Fluwelen Grot in Valkenburg vind je de grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa. Het eindeloze labyrint is tijdens de Kerst omgetoverd tot een uitgebreide kerstmarkt voor de echte kerstliefhebber! Alles is uit de kast getrokken om elk hoekje in kerstsferen te hullen: geniet van de rijkelijk versierde decors, duizenden kleine lichtjes en gezellige stands met cadeaus voor jezelf of voor onder de boom. In elk hoekje en in elke gang vind je wel iets verrassends.

Natuurlijk kun je jezelf ook trakteren op de welbekende dranken, gerechten, hapjes en delicatessen die thuishoren op een kerstmarkt. Na het bezoek aan de Fluwelen Grot hebben jullie vrije tijd om nog andere grotten te bezoeken, of de zandsculpturen. En ‘s avonds is er de lichtstoet. En daarna gaan we terug naar België.